Javne nabavke male vrednosti u 2013. godini

Bez autora
Feb 03 2013

Po novom Zakonu o javnim nabavka,nabavka male vrednosti, jeste nabavka istovrsnih dobara, usluga ili radova čija je ukupna procenjena vrednost na godišnjem nivou od 400.000 dinara do 3.000.000 po ZJN od 01.04.2013. godine.Naručilac u postupku javne nabavke male vrednosti poziva najmanje tri lica koja obavljaju delatnost koja je predmet javne nabavke i koja su prema saznanjima naručioca sposobna da izvrše nabavku, da podnesu ponude i istovremeno objavljuje poziv za podnošenje ponuda na Portalu javnih nabavki i na svojoj internet stranici.

Javne nabavke male vrednosti u 2013. godiniPo novom Zakonu o javnim nabavka,nabavka male vrednosti, jeste nabavka istovrsnih dobara, usluga ili radova čija je ukupna procenjena vrednost na godišnjem nivou od 400.000 dinara do 3.000.000 po ZJN od 01.04.2013. godine.

Naručilac u postupku javne nabavke male vrednosti poziva najmanje tri lica koja obavljaju delatnost koja je predmet javne nabavke i koja su prema saznanjima naručioca sposobna da izvrše nabavku, da podnesu ponude i istovremeno objavljuje poziv za podnošenje ponuda na Portalu javnih nabavki i na svojoj internet stranici.

Naručilac je dužan da poziv za podnošenje ponuda objavi na Portalu JN i sajtu naručioca- jednakost za sve ponuđače.

Ovo ujedno predstavlja usvojen amandman Tendera d.o.o. i Udruženja “Ponuđači Srbije”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik